ένα ποτάμι με δέντρα στις όχθες του με μια γέφυρα και έναν λόφο να φαίνεται στο βάθος

Ιστορία και Ίδρυση

Η εταιρεία Οικοδράσεις Νέστου ΕΠΕ ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2003 ως μια νέα προσέγγιση εναλλακτικού τουρισμού στη Θράκη. Ιδρυτής της ένας άνθρωπος που αποφάσισε να αφήσει την ιδιωτική επικερδή επιχείρηση στο κέντρο της πόλης και να αφοσιωθεί όχι μόνο στην φύση αλλά και στην ανάπτυξη του τουρισμού στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης. Σήμερα, η εταιρεία με την επωνυμία Riverland Outdoor Activities, απασχολεί έναν μεγάλο αριθμό ανθρώπινου δυναμικού το οποίο δεν σταματά να εκπαιδεύεται και να διευρύνει τις γνώσεις και τους ορίζοντές του. Βασικό της μέλημα είναι η προστασία της φύσης, η ανάπτυξη της περιβαλλοντικής συνείδησης καθώς και το άριστο επίπεδο επαγγελματικής απόδοσης προκειμένου να εξασφαλίσει υψηλά πρότυπα φιλοξενίας και να αναδείξει την φυσική ομορφιά του τόπου.

φωτογραφία του ποταμού Νέστου με φόντο τα βουνά

Εταιρικό Προφίλ

Η πολυετής πείρα σε εναλλακτικές μορφές τουρισμού, σε συνδυασμό με την συνεχή βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών μας, εξασφαλίζει την καλύτερη υπηρεσία υπαίθριων δραστηριοτήτων για τα ταξιδιωτικά σας σχέδια ή διαλείμματα στην περιοχή. Ο εξοπλισμός μας είναι της τελευταίας τεχνολογίας και μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια και την άνεση σε κάθε δραστηριότητα. Οι τιμές μας υπολογίζονται με βάση τις χαμηλότερες χρεώσεις σε σχέση με την παρεχόμενη υπηρεσία, ώστε να είναι προσιτές σε όλους.

ένας κορμός δέντρου που κρέμεται πάνω από το ποτάμι

Στόχος μας

Στόχος μας είναι οι επισκέπτες μας να ανακαλύψουν τη φυσική ομορφιά της περιοχής μας μέσω μιας ευρείας ποικιλίας δραστηριοτήτων, σχεδιασμένων για κάθε ηλικία και με μέγιστη ασφάλεια, διατηρώντας πολιτική μηδενικού ατυχήματος. Ο σκοπός μας είναι να συμβάλλουμε στην επανασύνδεση των ανθρώπων µε το φυσικό περιβάλλον.

φωτογραφία του ποταμού Νέστου με φόντο τα βουνά

Υπεύθυνος Τουρισμός

Σχεδιάζουμε τις δραστηριότητές μας και λειτουργούμε με τέτοιο τρόπο ώστε να εξασφαλίζουμε τη μεγιστοποίηση των θετικών επιπτώσεων. Τέτοιες είναι η προσέλκυση τουρισμού στις τοπικές οικονομίες και πολιτισμούς. Ενώ ελαχιστοποιούμε τις αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον. Όλα τα ταξίδια μας εξασφαλίζουν ότι οι ντόπιοι επωφελούνται όσο το δυνατόν περισσότερο. Η Riverland προσφέρει στους ταξιδιώτες νέες προοπτικές παρέχοντας πιο αυθεντικές διακοπές που επιτρέπουν την αληθινή εμπειρία κάθε προορισμού, συμβάλλοντας στην ευημερία και τη διατήρηση αυτών των περιοχών.

2021 – Riverland. All rights reserved.

Follow Us