Γενικές πληροφορίες

Συχνές ερωτήσεις
Ναι, μπορείτε. Είναι βέβαια απαραίτητο να ενημερώσετε το γραφείο μας σχετικά κατά την κράτηση σας.
Όχι. Ο Νέστος είναι από τα πιο ήρεμα ποτάμια της Ελλάδας και η στάθμη του είναι αρκετά χαμηλή. Ενδείκνυται για οικογένειες με παιδιά.
Όχι, δεν μπορείτε. Οργανώνουμε περιηγήσεις και δραστηριότητες με την απαραίτητη προϋπόθεση οι πελάτες μας να συνοδεύονται από τους οδηγούς-συνοδούς μας.
Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Η κάθε εποχή έχει τη δική της ομορφιά και μοναδικά τοπία να θαυμάσετε. Σε κάθε περιγραφή των εκδρομών μας αναφέρεται η εποχή που πραγματοποιείτε.
Μπορείτε να βρείτε το στίγμα της τοποθεσίας σε κάθε περιγραφή της εκδρομής ή της δραστηριότητας.. Κάντε κύλιση προς τα κάτω μέχρι να δείτε τον χάρτη και κάντε κλικ σε αυτόν για περισσότερες λεπτομέρειες.
Ναι. Μπορούμε να προετοιμάσουμε ειδικά γεύματα. Είναι βέβαια απαραίτητο να ενημερώσετε το γραφείο μας σχετικά κατά την κράτηση σας.

* Σε μερικές από τις περιοχές όπου εκτελούμε τις εκδρομές μας είναι πολύ δύσκολο να προετοιμάσουμε γεύματα χωρίς γλουτένη, γι ‘αυτό συνιστούμε να να φέρετε το δικό σας..

Κράτηση και πληρωμή

Συχνές ερωτήσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας. Οι κρατήσεις πραγματοποιούνται απευθείας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μέσω διαδικτύου ή τηλεφωνικώς. Είναι δυνατή η πληρωμή μέσω τραπεζικής μεταφοράς ή μπορείτε να εξοφλήσετε στο σημείο εκκίνησης με μετρητά ή μέσω πιστωτικής κάρτας.

Οι όροι και οι προϋποθέσεις μας βρίσκονται εδώ.

Δυστυχώς, ο κακός καιρός είναι πάντα μια πιθανότητα. Εκτελούμε τις εκδρομές και τις δραστηριότητες μας με την ασφάλεια ως κορυφαία προτεραιότητά μας. Η ίδια η βροχή δεν αποτελεί λόγο ακύρωσης ή επιστροφής χρημάτων. Κατά την περίπτωση που η δραστηριότητα-εκδρομή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε μεταφέρετε σε διαφορετική ημερομηνία είτε παρέχεται voucher του αντίστοιχου ποσού με ανοιχτή ημερομηνία. Οι δράσεις μας υπόκεινται σε αλλαγές ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, τα επίπεδα νερού, την ανωτέρα βία ή κάτι παρόμοιο. Για λόγους ασφάλειας και άνεσης του πελάτη, η Riverland διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.
Ενημερώστε το γραφείο μας για το αίτημα μεταφοράς σας. Οι μετακινήσεις από το λιμάνι της Κεραμωτής προς το σημείο εκκίνησης πραγματοποιούνται τακτικά. Το τελικό κόστος διαμορφώνεται από τον αριθμό των ατόμων που θα μετακινηθούν.
Θα μεταφέρουμε τους οδηγούς στα αυτοκίνητά τους και αυτή η μεταφορά περιλαμβάνεται στην τιμή.
Εξαρτάται από το σημείο εκκίνησης. Σε κάθε περίπτωση επικοινωνήστε με το γραφείο μας για να λάβετε αξιόπιστα την πληροφορία.

Εξοπλισμός και ασφάλεια

Συχνές ερωτήσεις
Ναι. Για όλες τις δραστηριότητες παρέχουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό.
Παρέχουμε: όλο τον τεχνικό εξοπλισμό:
            
  • Κουπιά & σκάφη: διθέσια, ανοιχτού τύπου, πολύ εύκολα στον χειρισμό και την πλοήγηση
  •         
  • Στεγανά βαρελάκια για να αποθηκεύσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα
  •         
  • Βοήθημα πλεύσης ποταμού άνωσης 50N (σωσίβιο)
  •         
  • Επιπλέον, παρέχονται ισοθερμικές στολές, παπούτσι, κάλτσες, γάντια (neoprene), αντιανεμικά καθώς και ισοθερμικά μπλουζάκια ή φλισάκια
Χρησιμοποιούμε διθέσια, ανοιχτού τύπου σκάφη (sit on top), εύκολα στο χειρισμό τους για αρχάριους, μη έμπειρους οδηγούς.
Ναι, οι περισσότερες από τις δραστηριότητες που παρέχουμε απευθύνονται και σε αρχάριους αλλά και σε μικρά παιδιά συνοδευόμενα πάντα από ενήλικες.
Ανήλικα παιδιά από 2 έως 15 ετών, πάντα με τη συνοδεία ενηλίκων, μπορούν να συμμετέχουν στις περισσότερες δραστηριότητες μας. Στην δραστηριότητα του Rafting μπορούν να συμμετέχουν παιδιά, πάντα με τη συνοδεία ενηλίκων, από 10 ετών και άνω.

*Υπάρχουν περιπτώσεις που κατόπιν συνεννόησης με τον γονέα-κηδεμόνα, συμμετείχαν σε κάποιες δραστηριότητες/εκδρομές παιδιά μικρότερων ηλικιών.
Ναι. Σε αρκετές περιπτώσεις αναλαμβάνουμε να συμπεριλάβουμε στις εκδρομές/δραστηριότητες μας άτομα με ειδικές ανάγκες ή ιδιαιτερότητες. Σε κάθε περίπτωση είναι αναγκαίο να ενημερώσετε το γραφείο μας σχετικά κατά την κράτηση σας, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την ομαλή εξέλιξη της δράσης από τους συνοδούς μας.

2021 – Riverland. All rights reserved.

Follow Us