Επισκόπηση

Κωδικός προγράμματος: AR01

Δοκιμάστε τις δυνατότητες σας και ανακαλύψτε αν είστε ένας εκκολαπτόμενος Ρομπέν των Δασών, μια νέα Κάτνις Έβερντιν ή ξεπερνάτε ακόμα και τον Λέγκολας..

Η Τοξοβολία είναι μια κινητική δραστηριότητα σχετικά εύκολη και χωρίς περιορισμούς. Η διαφορετική ηλικία ή το φύλο δεν αποτελούν ‘εμπόδιο’ καθώς δεν απαιτείται ιδιαίτερη αντοχή, δύναμη και φυσική κατάσταση. Είναι περισσότερο εγκεφαλική δραστηριότητα παρά σωματική. Χρειάζεται σωστή τεχνική, συγκέντρωση και προσήλωση στον στόχο!

Η δραστηριότητα της Τοξοβολίας είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες άνω των 10 ετών. Οι μικρότεροι φίλοι μας μπορούν εύκολα να συμμετάσχουν με τη βοήθεια των ενηλίκων καθώς θα στοχεύσουν από μικρότερη απόσταση και θα χρησιμοποιήσουν ένα ελαφρύτερο τόξο.

Αυτό μπορεί να είναι μία συνεδρία ή μπορεί να συνδυαστεί με άλλες δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στο Πάρκο Περιπέτειας του Νέστου.

Γρήγορες πληροφορίες

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

  Πληροφορίες επικοινωνίας


  Λεπτομέρειες δράσης
  Ο συνοδός- εμψυχωτής θα επιλέξει τον κατάλληλο εξοπλισμό για τις δικές σας ανάγκες και θα σας ενημερώσει για την σωστή τεχνική της δραστηριότητας . Παρακολουθώντας την εξέλιξη της δράσης θα σας κατευθύνει ώστε να “πιάσετε” τον στόχο.

  Σημείο συνάντησης:

  Παρέχουμε:

  • Τόξα, Βέλη, Στόχους, Φαρέτρες, Προστατευτικά χεριών & δακτύλων

  Nα έχετε μαζί σας:

  • Αθλητικά παπούτσια

  Τιμές:

  • Όλες οι ηλικίες: 7 ευρώ

  Περιλαμβάνει:

  • Εκπαιδευμένους συνοδούς
  • Τον απαραίτητο εξοπλισμό
  • Ψηφιακές φωτογραφίες
  • ΦΠΑ 24%

  Απευθύνεται

  Προϋποθέσεις Συμμετοχής

  Περισσότερες δράσεις

  Η μικρή διαδρομή ράφτινγκ στον Νέστο

  Εναέριο πέρασμα του Νέστου

  Περιήγηση με Καγιάκ στο ακρωτήριο του Κεφαλά

  SUP στον Νέστο

  2021 – Riverland. All rights reserved.